Nejnovější recenze ze sekce GPS navigace
- Nízká cena.
- Možnost navigovat podle GPS.
- Uložení častých cílů cest do paměti navigace.
Příliš stručný manuál. Nejprve se provede kalibrace, kterou jsem musel dělat asi 6x, aby se chytila. Nedaří se mi zvýšit hlasitost navádění a při hlučnějším motoru není vůbec slyšet. Asi bych doporučil pro osobák. Výrazná grafika směru jízdy na křižovatkách, ale málo čitelné až nečitelné jsou uvedeny další cesty, takže se řidič musí rozhodovat na poslední chvíli. Tvary křižovatek nejsou vidět s předstihem. Uváděná max. rychlost na navigaci v ČR je 80km/hod.,na Slovensku je správných 130km/hod. Myšleno na dálnici. V ČR ukazuje správně pouze v obci, nebo sníženou na 30km/hod.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu.
Vážíme si času, který jste recenzi věnoval.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.cz
Nevím, jestli jsem očekával víc, ale za mne naprostá tragédie.. V provozu nepoužitelný.. (Například sto metru od domu mi to hlásí: .. odbočte vlevo .. / jenže do vedlejší ulice. Před nebezpečnou křižovatkou s křížením s kolejemi, mlčí jako zařezaný. Ale milion funkcí na radary.. zbytečně. Propojení přes telefon řeším třetí den..
Na samsung a 10 nelze spárovat navigaci a tomtom drive
- Dobrá cena a dobrý přehled při používání.
- Pěkný jasný displej, dobře se ovládá
- Jednoduché a přehledné na ovládání
- Propojení s telefonem, online data bere z mobilu, který je připojen k internetu
- Chvíli trvá než se načtou družice
- Nemá handsfree
Pro běžné používání plně postačující, velká databáze POI.
Jako předchozí používané modely naprosto bez chyb.
Vše ok. Spokojenost.
Škoda že není český návod
Spokojen
Prodavate produkt, ktery ma stare mapy vice ja 3 roky. Po prihlaseni na TomTOm mi pise, ze mapy nelze aktualizovat, jelikoz mam v telefonu nejnovejsi android a u toho nejde provest aktualizace map. Budu to jeste u vas resit jakmile se vratim z cest.
Nefungovalo to, oprava nutná, reklamace v "Alza" bezproblémová.
Splňuje mé požadované podmínky..
- zdarma aktualizace
- funguje kdykoliv
Jediná navigace, která funguje vždycky, přesně a za jakýhokoliv počasí a světla. S nabíječkou cestuje v kastliku, nebo se hodí na palubku a jedeme. Mapy jsou velký a když nemám čas koukat, říká mi to dopředu, kam zahnout. Levná a přitom funguje.
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
budete-li mít případné dotazy, položte je zde na Heuréka Poradně, případně se můžete obrátit na naši zákaznickou péči na českých FACEBOOK stránkách MioCZSK.
Děkujeme, tým Mio
- pěkná orientace v mapách
- rychle chytá GPS signál
- aktualizace k tomu už roky jsou zdarma
není nad starou dobrou navigaci, prostě funguje
Děkujeme, tým Mio
5 let a stále funguje a s plnými aktualizacemi, super cena, baterka taky pořád drží, naše oblíbená navi
Děkujeme, tým Mio
Základní navigačka, v češtině, displej drží i po letech, aktualizace pořád i po té době zdarma ke stažení co pár měsíců.
Lepší než prťavej mobil a je hned v kastliku po ruce. Baterka kupodivu pořád i po letech drží.
- stabilní navigace
- podpora náhledu
splňuje co jsem očekával, doporučuji
- pořád aktualizace zdarma
stará a funguje, není jako mobil, ale taky se nezničí
Děkujeme, tým Mio
funguje do dneška, stará dobrá navigace, pořád aktualizace map zdarma, kamera jako pojistka pořád natáčí
Děkujeme, tým Mio
- Funguje dobře, stejně jako předchozí.
- Předchozí navigace bohužel nevydržela dlouho po záruce, začala se zasekávat v teplém počasí.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »