Nejnovější recenze ze sekce GPS navigace
- Super navigace
- tomtom přestal komunikovat zrušil funkci sim karty a vrátil se k k datům v telefonu navigace za 12000 je nyní k ničemu
nekupovat
- POZOR UKONCI VAM PO 5 LETECH PODPORU VESTAVENE SIM A BEZ TELEFONU NEPOUZIJETE SLUŽBU NAVÁDĚNÍ PRI KOMPLIKACÍCH A OBJÍŽĎKÁCH STÁLA 12 000.-!!!!!!!!!
NEDOVOLÁTE SE NA HELP, BATERIE NENÍ VYMENITELNÁ
PO 5 LETE KONČÍ,
SIM PRO PODPORU PREDVÍDÁNÍ DOPRAVNÍ SITUACE UKONČÍ PO 5 LETECH !!!!!!!!!! STROHOU ZPRÁVOU ŽE KONČÍ SIM A PRIPOJTE SI TELEFON
NAVÍC RADIUS DOPRAVNÍCH KOMPLIKACÍ JE CCA100 KM TAK VAS VEDE PRIMO DO ZÁCPY A TEPRVE PAK RESI KOLIZE
TÍMTO JE LEPSÍ USETRIT A POUŽÍT NAVIGACI V TELEFONU TREBA DRUHOU SIM
- Velmi těžce se otevírá zadní kryt na baterie
- Nemá návod k použití!
Nakonec mi poslali návod k použití na cca 150 stranách formátu A4!!! Brožura prý neexistuje...
Spolehlivost,kvalita.
- Člověk ví prostě co kupuje
- Žádný problém při párování s mobilem a PC pro aktualizaci.
Zatímžádný problém.
- spokojen, vyhovuje
čekal jsem více funcí včetně Head-up Display ale ta je součástí verze plus nikoli premium takže zklamání tady rozdíl mezi plus a premium
- funguje jeden den
Před týdnem jsem navigaci Navitel koupil v jiném obchodě. Druhý den jsem ji vrátil, protože nefungovala. Poté jsem (bohužel) koupil zase Navitel zde. Fungovala jeden den, druhý den zamrzla. Zítra ji budu vracet. Od té doby je pro mne "Navitel" sprosté slovo. Chcete-li zvýšit krevní tlak, kupte si tuto navigaci.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu.
Vážíme si času, který jste recenzi věnovali a mrzí nás, že nejste s výrobkem spokojeni. V tomto případě je možné odstoupit od kupní smlouvy do 14. dnů od převzetí a výrobek vrátit.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.cz
- Dělá to, co má. Mám již třetí generaci Tomtoma.
- Při upevnění na palubní desku je dalším krokem připnout napájecí kabel. Předchozí model řešil připojení elegantněji, pomocí magnetického upevnění, které i připojilo napájení.
PRO MÉ UČELY PLNĚ DOSTAČUJÍCÍ
Chybí návod v českém jazyce. Odkázání prodavačem na to, aby jste si našli návod na internetu rozhodně není v pořádku.
- levná navigace
- špatně viditelný displej
na displeji není ve dne skoro nic vidět
na slunci vůbec nic
navigace je použitelná pouze v noci, ve dne se nedá použít
Dobrá navigace, jen nastavení je složitější . Poměr cena a výkon je dobrý .
Super
Navigace vypadá velice hezky.Problém je v tom,že když si zvolím češtinu,tak jsou v češtině jen základní ikony ale navigace komunikuje polsky ,což mi nevyhovuje.Asi je to věc softvéru.Nvigaci jsem poslal zpět prodejci.Takže nekupovat.
- vyhovuje danému použití
- Je to Garmin
- Hlasové navádění není v češtině