Nejnovější recenze ze sekce GPS navigace
- stále funguje po letech
Kupujeme teď novou, taky MIO, tohle sloužilo dlouho, ale už je to na dnešní dobu pomalejší a s méně funkcemi. Ale sloužil dlouho a dobře, přístroj nikdy nezklamal.
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
Budete-li mít případné dotazy, položte je zde na Heuréka Poradně, případně se můžete obrátit na naši zákaznickou péči na českých FACEBOOK stránkách: https://www.facebook.com/MioCZSK/ .
- hlasové navádění
- dobře viditelné mapy
- zdarma aktualizace doživotně
- docela b*buvzdorné
Čerstvě koupeno, zatím se popasovávám s aktualizacemi, ale jde to. První jízda dopadla bez problému, jak jsem očekávala.
Mapy jsou dobře barevné, hlasové navádění je příjemná vychytávka, protože nemusím koukat na obrazovku. Přidám případně zkušenosti po delším čase.
- rychle navádí
- zatím znala všechny adresy
- aktualizace každé tři měsíce a zdarma
funguje jak jsem očekával, velmi dobře, výhodou je velký displej a téměř žádné odlesky. Pro rychlé zorientování mnohem lepší než mobil. Nespotřebovává data.
Hlásí i radary, výhoda.
- mapy doživotně free
- 3D zobrazení
- funkce míst a plánování cesty
mnohem lepší než naše předchozí navigace, tato je pohotová, má 3D mapy a radary.
Rychle přepočítává, super cena oproti konkurenčním, co jsme zvažovali.
Děkujeme, tým Mio
Navigaci mám krátce, ale zatím spokojenost.
- navádí přesně
- vychytala i malou obec na Kolínsku bez ulic
- funguje dle očekávání
navádí přesně
vychytala i malou obec na Kolínsku bez ulic
funguje dle očekávání
super!
- relativně rychlá reakce, dobrá čitelnost displeje
- aktualizace map pouze přes WiFi - nutné rychlejší připojení
- nepodařilo se mi připojit tablet s PC přes USB - W10 64bit
- hlasitost nedostatečná i při nastavení na max
- Rychlé jednání a vyřízení.
- fura funkcí za rozumnou cenu :o)
- velka prehledna obrazovka navigace
- chybí propojovací kabel k PC pro aktualizace
- zástrčka do zapalovače je menší (mám 10 let starý vůz a kvedlala se, musel jsem koupit rozbočku, pak to bylo v pořádku)
- chaotický návod k obsluze
- nevhodný držák na čelní sklo navigace se vlastně spouští směrem dolů a tak tam musí být dostatek místa, možné utržení plastových částí silnějším stiskem. Musel jsem namazat, aby to vůbec šlo nasunout a pak sundat
- navigace neví, kde je - při výjezdu mimo silnici a při najíždění se otáčí nebo stojí, nemůže se najít. To je nemilé, pokud jste v provozu a potřebujete rychle vědět, kudy máte jet (někdy stačilo sjet jen ke krajnici).
- hlas často přikazuje jeďte rovně, když se silnice stáčí (a je tam třeba i vedlejší) nebo na kruhovém objezdu.
- názvy obcí a měst předělává na názvy ulic - jeďte rovně Kolínská. Ve skutečnosti jde o směr na Kolín (jde jen o příklad nemusí jít o město Kolín)
- nereaguje na prudké stáčení silnice
- za mě nelogické menu, když třeba hledáte pumpu, musíte se proklikávat. Stejně tak třeba památky nebo objížďka.
- vyhledávání tras je velmi krkolomné
- několikrát se mi stalo že kamera nešla vypnout
- kamera vzadu z přístroje trčí a tak je problém ji pak někam uschovat, chybí krytka objektivu nebo pouzdro
Nerad se k něčemu záporně vyjadřuji, ale tady jsem opravdu musel. Zakoupil jsem jí nedávno. Jel jsem s ní Slovensko a na místa, která znám. Dříve jsem měl navigaci jiné značky, která se pokazila - nešla už aktualizovat a sekla se (u té nebyl problém, jen už se nevyrábí ten typ).
Závěrem: na první pohled zajímavá investice co se týče vybavení, toho, co umí a ceny a nakonec velké překvapení.
Čeká mě ještě delší cesta do neznáma a tam bych si s takovou navigací nebyl v žádném případě jistý, proto zakoupím jinou.
Omlouvám se všem těm, kterým se moje recenze nelíbí a přeji
hezký den.
- zatim mam kratkou dobu
- Naprosto nedomyšlené řešení připevňovacího stojánku.
Kvalitativní úroveň samotné navigace zřejmě bezesporná, odpovídající renomé Garminu.
Za naprosto nedomyšlené a nevhodné považuji řešení připevňovacího stojánku. Přísavka navigaci neudrží. I při dodržení všech očišťovacích procedur, dřív nebo později odpadne, s rizikem poškození. Opřít navigaci o palubní desku, aby se aspoň trochu snížilo zatížení přísavky nejde. Přívodní kabel je zalomen směrem dolů.
Tyto "maličkosti" podstatně diskvalifikují samotnou navigaci.
- Kvalitní navigace vyšší třídy, jak je uvedeno, ikdyž se s ní teprve seznamuji, jsem s ní spokojen.
- Nelze nabíjet mimo vozidla, jak již uváděli ostatní v recenzích, ovšem, lze si ji vyrobit, což jsem učinil.
Kvalitní navigace vyšší třídy, ikdyž se s ní teprve seznamuji, jsem s ní spokojen.
- zatim dobra,prehledna
- Bezplatne dopravni info,nemusim resit neustale nabijeni telefonu
- skvěle čitelný display na slunci
Přesně naviguje.
- Dobrá navigace na kolo. Dobře naviguje do zadaného cíle i po předem zadané trase. Také lze použít pro záznam trasy při jízdě jen tak, bez určení cíle. Jsem naprosto spokojen, splňuje moje požadavky.
- Při delší cestě (celodenní) nutno někde po cestě dobít baterii.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »