Nejnovější recenze ze sekce GPS navigace
Tablet budu vracet, velmi dlouho skoro půl hodiny trvalo, než se vůbec začal nabíjet. Při telefonování nebylo vůbec nic slyšet, při spárování s autorádiem přes bluetooth se to jednou povedlo, při jiném spárování se to nepodařilo. Potřebuji spolehlivý výrobek.
- Spolehlivé zařízení, požití AA baterií
- Chybí lokalizace map do češtiny
Navigace TomTom, Sygic a mnoho ostatních mají vzorně lokalizované mapy pro český jazyk, názvy obcí, měst, hor atd. jsou posány v českém jazyce.
Navigace Garmin a její mapové podklady toto zobrazit správně neuměly, mám na mysli mapu TOPO Czech verze 2017 Pro.
V názvech např. "Štiřín" a "Stirin", "Řevnice" a "Revnice" je značný rozdíl, to je bez debaty...
Chápu, jsme malý a zcela bezvýznamný národ, chápu také, že pro čínštinu a ruštinu určitě firma rychle řešení najít dokázala,
proč ale např. TomTom dokázal mapy pro náš trh vzorně lokalizovat a Garmin nás má za hlupce...?
Chtěl bych také upozornit na tu skutečnost, že prodejci tuto skutečnost neznají a zákazník na chybějící lokalizaci mapy nikde upozorněný není.
Jakkoliv by tedy nově uvedená mapa byla dobrá, není-li správná lokalizace českých názvů, tak mapa jaksi "na jednu nohu kulhá".
Proč tato skutečnost není uvedena u popisu funkce mapových podkladů, je to moc důležitá informace.
Navigaci TOM TOM už jsem měl,spokojenost ,a nyní mně nový typ nezklamal.Pracuje opět bez problémů a dělá co se od ní očekává.
- široký sortiment map
- dobrá cena
- výborně reaguje na dotek
- dobrá viditelnost
- intuitivní ovládání
- velmi dobrá zkušenost s předchozí starší navigací MIO
- nespolehlivá technická podpora MIO.com, kde jsem si stáhnul opravnou aktualizaci a navigace přestala fungovat a musela jet do servisu
- teprve při hledání řešení problému, jsem zjistil, že nejsem sám, kdo má takový problém a snad už po servisu bude sloužit dobře, jako předchozí stařenka
Po prvním zapnutí navigace jsem zadal všechny požadované údaje a navigace fungovala normálně. Poté jsem navštívil stránky MIO.com a stáhl si opravný balíček, stažený soubor jsem rozbalil na pam. kartu a dále v dobré víře postupoval, dle vašich informací ze stránek podpory. Vše proběhlo hladce, až na níže zmiňovaný problém.
Ovšem teď po zapnutí navigace píše: produktový klíč není platný, obnovte klíč produktu pomocí aplikace MioMore Deskopt v počítači.
Po připojení navigace přes USB k PC a MioMore Desktop 2 se zařízení připojí a píše: odpojte zařízení a zadejte produktový klíč.
Dostal jsem se do bludného kruhu a nevím, jak z něho ven? Navigace nereaguje, lze jen odsouhlasit používání navigace a vypnout. Pak naskočí zmiňovaná hláška a mám po ptákách. Zkoušel jsem i nainstalovat starší verzi MioMore Desktop, ale ta po připojení navigace k PC přes USB spadne.
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
ad OPRAVA - vždy je technická podpora na příjmu, včetně zákaznické péče. Nicméně nezmiňujete o jakou opravnou aktualizaci jde, nicméně produktový klíč vůbec není potřeba. Zřejmě aktualizace neproběhla správně, případně jste po aktualizaci byl mimo GPS signál (v budově) apod. Každopádně servis MIO zafungoval a vše je nyní v pořádku.
To ovšem vzhledem k funkcím, ceně a výdrži navigace není úplně spravedlivé hodnocení ;-)
Budete-li mít případné dotazy, položte je zde na Heuréka Poradně, případně se můžete obrátit na naši zákaznickou péči na českých FACEBOOK stránkách MioCZSK.
Je přehledný
- Velká přesnost a citlivost.
- Nelze použít jako externí Bluetooth GPS přijímač!
Upřímně, nemožnost párování s jinými aplikacemi, než poskytuje Garmin, tuto navigaci zcela dehonestuje! Mne osobně při nákupu vůbec nenapadlo, že sdílení GPS dat pro jiné aplikace při Bluetooth párování není samozřejmostí...
- Zatím vyzkoušeno jen krátce, funguje vcelku dobře
- neurčil přesně výchozí polohu, podle jeho určení byl výchozí bod o ulici níže (rozdíl cca 150 m)
Takto si navigaci nepředstavuji.
- Špatna komunikace přes PC, dotykovy displej potrebuje dotyk ponekud vyraznejsi
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
NAVIGACE nemívají stejně citlivý displej, jako mobilní telefony, nelze to vůbec srovnávat, navigace naopak mají tu výhodu, že se na ně opakovaně kliká prstem a displej reaguje jak má, tedy bez přecitlivělých reakcí, jako je tomu u mobilních telefonů. Jde o vlastnost zařízení, nikoliv chybu, ale děkujeme za názor.
KOMUNIKACE přes počítač je díky programu Mio More 2 naprosto intuitivní a bez problému. Jakýkoliv dotaz tam je vysvětlen, případně se dá položit dotaz, viz níže:
Budete-li mít případné dotazy, položte je zde na Heuréka Poradně, případně se můžete obrátit na naši zákaznickou péči na českých FACEBOOK stránkách: https://www.facebook.com/MioCZSK/ .Děkujeme, tým Mio
- mapy
- hlasové navádění
- radary
- aktualizace jednoduše přes mio more program a zdarma
mám stejnou a funguje v klidu, silný zvuk, navádění do pruhů a rychlé hledání.
- mapy zdarma
- naviguje přesně
Používání na pohodu, dělá co má. Ukazuje radary a omezení rychlosti.
Dobré ukazování křižovatek a pruhů na dálnicích.
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
budete-li mít případné dotazy, položte je zde na Heuréka Poradně, případně se můžete obrátit na naši zákaznickou péči na českých FACEBOOK stránkách: https://www.facebook.com/MioCZSK/ .
nefunkční
Reakce značky MIO
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu, která naštěstí nereflektuje názor ostatních spokojených zákazníků.
Jde o velmi dobrou a funkční navigaci do auta s řadou užitečných funkcí.
MÁTE-LI nějaké potíže se zprovozněním a neumíte-li si poradit, položte před negativním hodnocením prosím příště dotazy zde na Heuréka Poradně, případně se můžete obrátit na naši zákaznickou péči na českých FACEBOOK stránkách: https://www.facebook.com/MioCZSK/ .
- Nízká výdrž baterie
Doporučuji.
Klasika od Garminu, už dostatečně známá. Plno recenzí je všude. Myslím, že není třeba popisovat.
Jednalo se o CZ s distribuci s TOPO mapou ČR.
- vše v pořádku
- Nefunkční.
Navigace nefunkční vrácená.
Zatím jsem navigaci ještě nepoužil, ale vše nasvědčuje tomu, že se jedná o funkční a snad i spolehlivý produkt.
- aktualizace zdarma
- zatím 0
aktualizace zdarma
- naviguje přesně
- nevím
Reakce značky MIO
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu.
Děkujeme, tým Mio
- Použití jak na motorce, tak i v autě.
Nutno ještě dokoupit SD kartu.