Nejnovější recenze ze sekce GPS navigace
+ levný, spolehlivý, rychlý přístroj s přehlednou velkou obrazovkou, jednoduché ovládání
- hned při prvním použití..........drobná chyba v mapovém podkladu, Liberec ulice Horská v horní části se jmenuje Rudolfovská :-) doufám, že podobných chyb tam není víc :-)
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy. Váš podnět ohledně chyby předáme dál.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- spolupracuje s mobilem
- přesné mapy
Scházel český návod. Jelikož zboží leželo dlouho ve skladu, tak baterie byla úplně prázdná. Musela být 48 hodin zapnuta na nabíjení, od té doby funguje velmi dobře.
- Jedná se o nejnašlápnutější model turistické navigace od Garminu
- Velice kvalitní mapy
- Jednoduché ovládání, rychlý start, přesné určení polohy (nijak to extra nelítá)
- Při pořízení předplatného, SOS komunikace
- Bohužel základní výbava neobsahuje turistické trasy/značky ČR
- Vcelku těžké zařízení (přes 400g)
- Možná až moc nabušené, resp. pro velice specifickou cílovou skupinu, jako expedice a podobně
- levný dostačující pro ty co mají mobil jen na volání
- chybí podrobnější manuál(včetně dosažitelného na web stránkách "navitelu")
- není dodáván s adapterem (pouze s nabíječkou do auta)
- hodně map, vyhoda kamery
- Navigace ukazuje váhové limity a výšku taktéž.
- Velký displej
- Musí být spojena s mobilním zařízení kvůli datům a dopravní info.
- Nemá vestavěnou sim kartu jako předchozí modely tím šel TomTom technologii o krok zpět.
zatím jsem použila jen na krátší vzdálenosti,
výhodou je snadná obsluha navigace,vše je přehledné,
není potřeba návod k obsluze,který také není součástí balení.
snadná aktualizace map
přehledný display
jednoznačně lepší než navigace firmy Navitel, která je uživatelsky dosti náročná
- nefunkční-VADNÝ !
- intuitivnost ovládání
- Neni českýnávod
- jednoduchý intercom pro dva
navigace funguje dobře,akorát jsem myslel že všechny funkce které jsou obsaženy v názvu premium+ jako je Android Auto,Smart Cam apod.Ale i po zaplacení ročního předplatného je to dobré.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
NAVITEL MS400 Lifetime
Přidáno: 22. července 2022
(naposledy upraveno 17. srpna 2022)
Zakoupeno v Eberry.cz
- Navigaci jsem vybírala podle ceny. Jsem spokojená, navigace funguje bez problémů. Celkem rychle se vybíjí, je třeba jí nechávat v autozásuvce.
Žádná
- zarizeni do dlane, ktere umoznuje obousmernou satelitni komunikaci a nestoji majlant (satelitni telefony stoji radove desitky tisic)
- zarizeni uz na pohled pusobi velmi odolne
- sit Iridium slibuje rychle odeslani zpravy/pozadavku, potvrzeni o doruceni a zatim se tak i skutecne chova
- zarizeni nema klavesnici, presto umoznuje sestavit novou zpravu
- klavesnice a dobre udelane rozhrani je dostupne pres Garmin aplikaci
- zarizeni je drazsi nez konkurecni Spot Gen / Spot X
- provoz site Iridium je drazsi, predevsim pokud chcete neomezene odesilani trackovacich bodu
- zarizeni nebylo mozne updatovat pres mobilni telefon, po kazdem zapnuti se ukazalo zdlouhave nahravani updatu, ale update se nikdy neprovedl. Update se mi podarilo nahrat az pri pripojeni k PC pres Garmin Express
- pri pripojeni k nabijecce se zarizeni pokazde zapne a pri funkci Automatic tracking se zaroven pokousi trackovat a odesilat data. A pokud data nejde odeslat delsi dobu (coz indoor u nabijecky casto nejde), tak piska aby varoval ze neodeslal data... Funkce Autotrack mi prijde uzitecna a libi se mi moznost ji zapnout/vypnout. Funkce zapnuti pristroje po pripojeni nabijecky bych take chtel mit moznost vypnout, bohuzel to zrejme nejde.
Zarizeni pouzivam teprve par dni a stale se s nim seznamuji, zatim jsem nadmíru spokojen.
Webove zazemi ma toliko nastavovani, ze jsem se v tom jeste plne nezorientoval a teprve objevuji co vse lze nastavit.
- Super , nepustí vás kam nemůžete . Jak kamion tak osobák . Varuje dostatečně s předstihem a krásně najde jinou trasu pokud je kolona
všecko super
- mám krátce, ale jsem spokojen, přehledné a srozumitelné ovládání, ke každé položce vysvětlení.....
- bez připomínek
- Zatím odzkoušeno na navigování po cestách zde v ČR a zatím navigace vždy spolehlivě navigovala a dovedla do cíle.
Mnohofunkční přehledné kvalitní
Výborná značka, léta používám....