Poradna GPS navigace


Autor: | Vloženo: 22.01.2013 000 11:29 | Témata: Poradna GPS navigace

Mapy

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jaké české mapy tento přístroj obsahuje,zda jsou to demo,nebo plné verze,se musejí dokoupit,dále jestli obsahuje též mapy turistické a cyklotrasy lze tento přístroj použít také pro cyklo a turistiku.Memám
v tomto oboru žádné zkušenosti,chtěla bych navigaci koupit
rodičům,kteří rádi cestují.Děkuji.

  • dan

    dan

    1. února 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Navigace nuvi 40 CR Lifetime obsahuje tyto mapy:
    - ATLAS Czech - je to navigacni mapa Ceske republiky, ktera obsahuje vsechny komunikace CR (dallnice, I., II., III. trida a ostatni komunikace, dulezite polni a lesni cesty, ulicni detaily vsech mest a obci na uzemi CR), obsahuje adresni body (jak popisna, tak i orientacni cisla) a body zajmu (kina, divadla, banky, resturace a pod.), lesy, zeleznice, reky, vodni plochy... . Tato mapa ma v cene licenci na dozivotni bezplatnou aktualizaci. Mapa se obnovuje 1x rocne a do vanigace je mozne novou verzi mapy stahnout bezplatne z PC, ktere je pripojeno k internetu. MAPA JE V PLNE VERZI A NIC NENI POTREBA DOKUPOVAT.
    - navic je v cene turisticka mapa Topo Czech - plna turisticka mapa CR, vcetne vsech komunikaci (silnice, ulice), turisticke trasy (barevne znacene), cyklotrasy, polni a lesni cesty, vrstevnice, body zajmu, zeleznice, reky, potoky, rybniky, jezera... Tato mapa je v plne verzi, oproti mape ATLAS neobsahuje bezplatnou dozivotni aktualizaci. Na druhou stranu tato mapa tak rychle nezastarava a neni duvod ji casto aktualizovat. Tato mapa je v baleni ve forme licence (registracniho kodu) a do navigace se nahraje po registraci kodu na internetu. Opet, neni potreba nic dokupovat.
    Navigaci je mozne pouzit i v ruce pri pesi turistice. Pristroj ma ale omezenou vydrz baterii - cca 3 hodiny. V prirode je proto lepsi navigaci zapnout, zkontrolovat smer a mapu a opet vypnout. Pokud se necha bezet cely vylet, dojde baterie obvykle tesne pred cilem trasy.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.