Poradna GPS navigace


Autor: | Vloženo: 08.08.2012 000 11:19 | Témata: Poradna GPS navigace

Garmin nebo tom tom?

doporučujete koupit tuto navigaci tomtom nebo radši garmin který má doživotní záruku stahování map zdarma? děkuji za odpověď. Jak často a na kolik vyjde aktualizace map u tomtom?

  • tom

    tom

    13. srpna 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    ja bych doporucil Garmin, dozivotni aktualizace u nich funguje jiz cca 4 roky spolehlive a i kdyz stahovani na zacatku bylo celkem slozite, tak to casem velmi zjednodusili. Pristup k bezplatnym aktualizacim map je dnes to nejcenejci, co muze navigace nabidnout.

    TomTom nabizi vzdy v ruznych akcich az 2 roky aktualizaci zdarma. V cervnu se dokonce objevily modely, ktere pri splneni urcitych podminek nabidly nad 2 roky jeste dalsi 3 roky zdarma. Bylo nutne ale pristroj po koupi registrovat a stihnut to do urciteho data, jinak o aktualizace zakaznik prisel.

    I kdyz navigaci sam nebudete oouzivat dele nez 3, 4 roky, tak jiste najdete nekoho v okoli, komu by se i potom pristroj hodil. A tam je ta nejvetsi vyhoda Garminu a dozivotni aktualizace.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (19)
    • Ne (5)
    • Synator

      30. srpna 2012 - Synator

      Až na to, že od TomTomu jsou použitelné i levné typy, zatímco levné typy od Garminu usilují o nervové zhroucení uživatele. Hlavně hlášení "přepočítávám trasu" když se někde spletete je výživné zejména ve spojení se zoufalou rychlostí přepočtu. Neznám Top verze Garmin, ale levné jsou děs.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.